însemnări digitale
gupi
This user hasn't shared any biographical information
Homepage: http://www.hangarhosting.info
Yahoo Messenger: hangarhosting
Jabber/GTalk: hangarhosting@gmail.com
Posts by gupi
Spam de la mail4biz.ro
Aug 19th
Am primit un mesaj comercial nesolicitat (spam, adică) ce promoveaza itcstore.ro, magazin operat de Sysnet Consulting Group SRL. Spam-ul este trimis prin intermediul mail4biz.ro, “Full Service Email Marketing Provider” operat de aceeaşi companie.
Maria Irimia, spameriţa de la xspy.ro
Aug 19th
Tu cui trimiţi bancuri de la servici ?
Jul 27th
Am asistat zilele acestea la o discuţie foarte interesantă despre spam şi cum ajung adresele personale să fie publicate (sau vândute) pe internet.
Înainte de a căuta conspiraţii mondiale şi hackeri cu ochii mici, n-ar fi rău să vă uitaţi niţel în propriul mailbox, mai precis în “Sent Items”.
Cum face spam TermicExpert.ro
Jul 20th
Am primit (până acum) două spam-uri prin care TermicExpert.ro îşi promovează serviciile. (apropo, cam ce servicii poate să ofere unul care se afundă până la ochi în latrina spam-ului ?).
TermicExpert.ro face spam serios, de pe adrese de proxy-uri externe şi nu ratează nicio adresă.
Folosesc mai multe adrese, pentru a nu fi blocaţi de SpamCop sau SpamHaus.
More >
Spam de la ro2.biz
Jul 15th
Received: from app1.webmind.nl [89.234.0.31] by tango.hangarhosting.net (Axigen) with ESMTP id 072809; Thu, 15 Jul 2010 18:00:45 +0300 Received: (qmail 620 invoked by uid 48); 15 Jul 2010 17:00:06 +0200 Date: 15 Jul 2010 17:00:05 +0200 Message-ID: <20100715150005.610.qmail@app1.webmind.nl> To: sales@XXXXXXXXXXXXXXXXXX Subject: Iti ia 5 minute sa te convingi! Un extravenit fara nici un fel de implicare si fara a fi nevoit sa acorzi altceva decat timp! From: Ro2.Biz <admin@ro2.biz> Reply-To:
Spameraşii de la ro2.biz s-au gândit că o să se umple de glorie cu un portal gratuit promovat prin spam.
Disclaimer-ul e savuros:
Conform articolului 365/2002 cu referire la mesajele de tip spam si confidentialitatea personala in interiorul internetului, precizam ca acest mesaj nu se poate include in categoria mentionata anterior datorita faptului ca are continut pur informativ.
Domeniul este înregistrat de o persoană ce-şi zice Alexandru şi locuieşte în Bucureşti.

