Record la spam: oferta-economizor.oat.ro
Domeniul oat.ro a fost înregistrat în 17 februarie 2012.
La doar două zile de la înregistrare am primit un spam promovând subdomeniul oferta-economizor.oat.ro.
Site-ul este unul similar cu site-urile satelit de la emagu.ro. Pe site nu găsiți nicio informație de contact, riscul de fraudă fiind foarte mare.
From: [email protected] To: hangechav30 Descopera cum poti sa economisesti cel putin 30% din factura lunara de energie electrica fara sa fie nevoie sa reduci consumul zilnic! Pentru mai multe detalii: http://oferta-economizor.oat.ro
Site-ul este deja listat în uribl.abuse.ro ca și promovat prin spam.
Si eu sunt disperat pentru ca zilnic ma streseaza cu spam dar eu lupt in felul meu cu ei.Eu fac comenzi de la site-urile ca imi sunt bagate pe gat,numarul de telefon real si restul datelor false.Bineinteles cand ma suna curierul ii explic ce am facut si sa nu ma caute degeaba pe coclauri.Pana acum nici un curier n-a fost suparat,din contra,au spus ca bine le fac,oricum ei isi iau banii si daca eu nu ridic coletul.De fiecare data cand am facut comenzi,pentru detalii era trecuta aceeasi adresa de mail,respectiv [email protected] .Noi ca persoana fizica doar atat putem face,comenzi de pe cat mai multe numere de telefon.Institutiile care au dreptul ar putea sa ceara la gmail sa le puna la dispozitie IP-ul de pe care e accesat acel mail regulat ,apoi e simplu de gasit "domnul" marius.
Eu lupt mai simplu. Ii trimit si eu cate 400 de mailuri de fiecare data cand imi trimite el. Are urmatoarele adrese de mail: [email protected], [email protected], marius.profits[email protected], [email protected] Programe sint gratuite zeci pe net. si schimb numele mailului ca sa nu ii vina dublat( gmail.) Succes
Idiotul asta care are DNS la www.dns.afraid.org se linistise, da vad ca a inceput iar. I-am facut o sesizare si la www.dns.afraid.org. Nu mai are nimeni detalii despre el? Eu mai mult nu ma pricep sa umblu , asteptam baieti mai destepti sa afle unde e asta? Promit ca ma duc personal la el cu un ciocan,. Mare, baros.
Pe mine ma bombardeaza cu zeci de spam de pe multe domenii corpul-perfect.ro , oat.ro , emagu.ro si ceva cu engleza, profit sigur, Am gasit ca firma ar fi din Valcea, PF-Cretu Oana Vasile IP 188.212.152.253 http://whois.domaintools.com/188.212.152.253 Stie cineva ce ar tb facut sa o oprim pe nenorocita asta? Eu personal m-as duce la ea la usa si i-as taia mana cu un topor. Si i-as lipi-o pe perete . Sa tina minte.
Tibi, persoana juridica gasita are drept de folosinta doar pe adresele IP. Poate avea legatura cu spammerii, dar asta nu inseamna automat ca ai gasit faptasii. Cel mai bun lucru pe care îl poți face e sa trimiți o sesizare online la ANPC, în care sa explici practicile de comerț electronic pe care le-ai observat.
raspuns de la OPC Valcea Reclamatia dumneavoastra a fost trimisa spre solutionare la IPJ Valcea intrucat aspectele reclamate nu sunt de competenta institutiei noastre. Compartiment reclamatii CJPC Valcea Cristina Tataru ----- Original Message ----- From: Birladeanu Tiberiu To: [email protected] Sent: Tuesday, March 13, 2012 7:08 PM Subject: Reclamatie online Buna ziua., as dori sa fac o plangere impotriva unei societati din Ramnicu Valcea, care conform link-ului de mai jos se gaseste la Str. G-ral Magheru nr 3 http://whois.domaintools.com/188.212.152.253 Conform adresei de mai sus firma este PF Cretu Oana Vasile si detine 6 domenii inregistrate fiecare cu cate 4-5 subdomenii. Promoveaza foarte agresiv niste produse trimitand milioane de mailuri nesolicitate, fara posibilitatea de dezabonare, fara datele de identificare ale firmei si din ce am inteles practica de asemenea frauda pe internet, neeliberand factura pentru produsele vandute si daca persoane au cerut documente au fost refuzate agresiv. La o simpla cautare pe google dupa IP de mai sus 188.212.252.253 veti vedea ca este reclamat pe toate siturile de monitorizare a infractiunilor pe internet. Vreau sa reclam faptul ca incalca flagrant Legea Comertului Electronic, fiind pasibil de un dosar penal. Este cu siguranta cel mai mare infractor informatic din Romania la ora actuala. Va rog insistent sa luati masuri Va multumesc anticipat. O sa va trimit cateva mailuri de la ei pentru exemplificare.
N-am timp de mers la Politie, nu pot sa-mi sacrific o zi de concediu pt mizerabilii astia. Si oricum nu sunt genul care o musca, deci nu am de unde sa stiu daca se emite factura sau nu. As fi vrut sa fac ceva privitor la infractiunea informatica, pt ca si-au plantat redirectarea pe un site care nu-i al lor.
WhiteHat, daca nimeni nu sesizeaza problemele, de ce am astepta vreun ajutor de la Politie ? Multumesc oricum pentru notificare.
Eu am primit pe mail un spam cu un link spre un site cu .de in coada (deci din Germania), iata-l http://www.jacobshaw.de/economizor.htm, care ma redirecteaza spre economizor.oat.ro. Cred ca smecherii au platit niscai hackerasi sa exploiteze site-ul nemtesc (care am aflat ca este al unui muzician), din pacate nu stiu cum sa dau de webmaster sa-i atrag atentia.
WhiteHat, daca vrei sa faci ceva cu urmari, fa o sesizare la Politie: site-ul [cutare] e suspect de evaziune fiscala, deoarece: - nu are date de contact (sau are date false) - nu se emite factura - termenii si conditiile nu exista sau sunt ambigue samd. Macar un raspuns tot trebuie sa primesti. Daca se aduna 10-20 de plangeri, s-ar putea sa vedem rezultate.
works (se suprapune cu URIBL_BLACK) !!! Content analysis details: (11.1 points, 3.5 required) pts rule name description ---- ---------------------- -------------------------------------------------- -0.0 RCVD_IN_DNSWL_NONE RBL: Sender listed at http://www.dnswl.org/, no trust [98.139.91.207 listed in list.dnswl.org] 5.0 RO_URIBL_BLACK Contains an URL listed in the RO_URIBL blacklist [URIs: oat.ro] 3.5 BAYES_99 BODY: Bayes spam probability is 99 to 100% [score: 1.0000] 1.0 FREEMAIL_FROM Sender email is commonly abused enduser mail provider (constantina_ileana[at]yahoo.com) (butterfly_3g[at]yahoo.com) -0.0 T_RP_MATCHES_RCVD Envelope sender domain matches handover relay domain 1.7 URIBL_BLACK Contains an URL listed in the URIBL blacklist [URIs: oat.ro] -0.1 DKIM_VALID_AU Message has a valid DKIM or DK signature from author's domain 0.1 DKIM_SIGNED Message has a DKIM or DK signature, not necessarily valid -0.1 DKIM_VALID Message has at least one valid DKIM or DK signature

[...] Comentezi ? HangarHosting – a safe place for your business « Record la spam: oferta-economizor.oat.ro [...]