Cam câtă încredere mai poţi avea în “Echipa www.ma-vinde.info”, după ce primeşti spam ce-i promoveaza ?
Voi aţi avea încredere în cineva care îşi promovează afacerea prin spam sau care nu face nimic să împiedice asta ?
Domeniul
ma-vinde.info este cumparat din 10 martie si deja are
bulina rosie la mywot.com.
Detalii tehnice plictisitoare:
Delivered-To: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Received: by 10.216.153.138 with SMTP id f10cs70475wek;
Sat, 20 Mar 2010 21:58:29 -0700 (PDT)
Received: by 10.142.120.26 with SMTP id s26mr164916wfc.141.1269147508436;
Sat, 20 Mar 2010 21:58:28 -0700 (PDT)
Return-Path:
Received: from server.vinson.com ([59.165.182.237])
by mx.google.com with ESMTP id 17si4822494pxi.47.2010.03.20.21.58.25;
Sat, 20 Mar 2010 21:58:28 -0700 (PDT)
Received-SPF: neutral (google.com: 59.165.182.237 is neither permitted nor denied by best guess record for domain of office@ma-vinde.info) client-ip=59.165.182.237;
Authentication-Results: mx.google.com; spf=neutral (google.com: 59.165.182.237 is neither permitted nor denied by best guess record for domain of office@ma-vinde.info) smtp.mail=office@ma-vinde.info
Received: from User ([216.232.95.228]) by server.vinson.com with Microsoft SMTPSVC(6.0.3790.1830);
Sun, 21 Mar 2010 10:28:03 +0530
From: “Ma-Vinde.info”
Subject: Cauti o masina?Ai una de vanzare? www.mavinde.info
Date: Sat, 20 Mar 2010 21:58:14 -0800
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/related;
boundary=”—-=_NextPart_000_00F5_01C2A9A6.5B2BCDE8″
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000
Bcc:
Return-Path: office@ma-vinde.info
Message-ID:
X-OriginalArrivalTime: 21 Mar 2010 04:58:04.0156 (UTC) FILETIME=[16D9E3C0:01CAC8B3]
Daca primiti mesaje nesolicitate (spam, adica), nu uitati sa le raportati la
SpamCop si la
abuse.ro.
Eventual, dati un vot potrivit site-ului spamvertizat la
www.mywot.com. Ajută mult!
