<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0"
	xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/"
	xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"
	xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom"
	xmlns:sy="http://purl.org/rss/1.0/modules/syndication/"
		>
<channel>
	<title>Comments on: Spam electoral de la gironde.ro</title>
	<atom:link href="http://www.hangarhosting.info/2009/11/17/spam-electoral-de-la-gironde-ro/feed/" rel="self" type="application/rss+xml" />
	<link>http://www.hangarhosting.info/2009/11/17/spam-electoral-de-la-gironde-ro/</link>
	<description>însemnări digitale</description>
	<lastBuildDate>Wed, 01 Feb 2012 09:10:16 +0000</lastBuildDate>
	<sy:updatePeriod>hourly</sy:updatePeriod>
	<sy:updateFrequency>1</sy:updateFrequency>
	<generator>http://wordpress.org/?v=3.3.1</generator>
	<item>
		<title>By: costinescu</title>
		<link>http://www.hangarhosting.info/2009/11/17/spam-electoral-de-la-gironde-ro/comment-page-1/#comment-3682</link>
		<dc:creator>costinescu</dc:creator>
		<pubDate>Thu, 19 Nov 2009 23:43:51 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.hangarhosting.info/?p=1113#comment-3682</guid>
		<description>Domnule gupi, ip-ul este al nostru.

am primit mai multe sesizari ref la acest spam si dvs aveti singurul mesaj care apare trimis de pe serverul nostru. Va rog sa trimiteti sursa mesajului la adresa din profilul meu ca sa investigam.

Multumesc</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Domnule gupi, ip-ul este al nostru.</p>
<p>am primit mai multe sesizari ref la acest spam si dvs aveti singurul mesaj care apare trimis de pe serverul nostru. Va rog sa trimiteti sursa mesajului la adresa din profilul meu ca sa investigam.</p>
<p>Multumesc</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: gupi</title>
		<link>http://www.hangarhosting.info/2009/11/17/spam-electoral-de-la-gironde-ro/comment-page-1/#comment-3681</link>
		<dc:creator>gupi</dc:creator>
		<pubDate>Wed, 18 Nov 2009 14:41:13 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.hangarhosting.info/?p=1113#comment-3681</guid>
		<description>Domnule Costinescu, prima linie din sursa mesajului primit de mine spune asa:
&lt;strong&gt;Received: from ns.gironde.ro ([86.120.15.2] helo=gironde.ro)&lt;/strong&gt;

Adresa IP &lt;a href=&quot;http://whois.domaintools.com/86.120.15.2&quot; rel=&quot;nofollow&quot;&gt;86.120.15.2&lt;/a&gt; cui apartine  ?

Later:
Mesajul nu a fost expediat de pe serverul gironde, dar a serverul vostru a fost folosit pe post de factor poştal. Serverul &lt;a href=&quot;http://www.mailradar.com/openrelay/?ip=86.120.15.2&quot; rel=&quot;nofollow&quot;&gt;nu este Open Relay&lt;/a&gt;, aşa că cine a trimis mesajul avea datele de autentificare de mail. Acuma eu văd mai multe ipoteze pentru situaţia asta penibilă în care aţi intrat:
- Sanda lucrează la Gironde şi a fost convinsă cumva să trimită spamul de pe adresa ei de mail
- aveţi un administrator IT jmecheraş
- aveţi un administrator IT incompetent</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Domnule Costinescu, prima linie din sursa mesajului primit de mine spune asa:<br />
<strong>Received: from ns.gironde.ro ([86.120.15.2] helo=gironde.ro)</strong></p>
<p>Adresa IP <a href="http://whois.domaintools.com/86.120.15.2">86.120.15.2</a> cui apartine  ?</p>
<p>Later:<br />
Mesajul nu a fost expediat de pe serverul gironde, dar a serverul vostru a fost folosit pe post de factor poştal. Serverul <a href="http://www.mailradar.com/openrelay/?ip=86.120.15.2">nu este Open Relay</a>, aşa că cine a trimis mesajul avea datele de autentificare de mail. Acuma eu văd mai multe ipoteze pentru situaţia asta penibilă în care aţi intrat:<br />
- Sanda lucrează la Gironde şi a fost convinsă cumva să trimită spamul de pe adresa ei de mail<br />
- aveţi un administrator IT jmecheraş<br />
- aveţi un administrator IT incompetent</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: costinescu</title>
		<link>http://www.hangarhosting.info/2009/11/17/spam-electoral-de-la-gironde-ro/comment-page-1/#comment-3680</link>
		<dc:creator>costinescu</dc:creator>
		<pubDate>Wed, 18 Nov 2009 14:32:26 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.hangarhosting.info/?p=1113#comment-3680</guid>
		<description>Buna ziua

In legatura cu mesajul de e-mail care avea ca expeditor adresa sanda@gironde.ro, conform datelor de conexiune mesajul nu a fost trimis de pe serverul nostru, ci de la IP-urile de mai jos. ( Expeditorul putea sa puna orice adresa de e-mail in campul &quot;from&quot;, atat timp cat providerul accepta mesaje SMTP, trimise de la acea adresa de IP ).
Bogdan
 
Extrase din mesaj:
To: &quot;listaatc@agora.ro&quot; 
Subject: Mai rau decat gripa porcina ...
Date: Tue, 17 Nov 2009 17:54:53 +0000
Received: from gama.agora.ro [83.166.209.189] by gironde.ro [127.0.0.1]
 with SMTP (MDaemon.PRO.v4.0.0.R)
Received: from ubuntu [78.97.69.105] by gironde.ro [127.0.0.1]
 with SMTP (MDaemon.PRO.v4.0.0.R)
X-MDRemoteIP: 83.166.209.189</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Buna ziua</p>
<p>In legatura cu mesajul de e-mail care avea ca expeditor adresa <a href="mailto:sanda@gironde.ro">sanda@gironde.ro</a>, conform datelor de conexiune mesajul nu a fost trimis de pe serverul nostru, ci de la IP-urile de mai jos. ( Expeditorul putea sa puna orice adresa de e-mail in campul &#8220;from&#8221;, atat timp cat providerul accepta mesaje SMTP, trimise de la acea adresa de IP ).<br />
Bogdan</p>
<p>Extrase din mesaj:<br />
To: &#8220;listaatc@agora.ro&#8221;<br />
Subject: Mai rau decat gripa porcina &#8230;<br />
Date: Tue, 17 Nov 2009 17:54:53 +0000<br />
Received: from gama.agora.ro [83.166.209.189] by gironde.ro [127.0.0.1]<br />
 with SMTP (MDaemon.PRO.v4.0.0.R)<br />
Received: from ubuntu [78.97.69.105] by gironde.ro [127.0.0.1]<br />
 with SMTP (MDaemon.PRO.v4.0.0.R)<br />
X-MDRemoteIP: 83.166.209.189</p>
]]></content:encoded>
	</item>
</channel>
</rss>

