Spam de la concursul.info (Claudiu Popescu) : UPDATED

Spam primit la o adresa generică (webmaster@…), de la [email protected]
Domeniul concursul.info este înregistrat de Claudiu Popescu.
Dacă primiţi astfel de mesaje, raportaţi-le la SpamCop şi la Abuse.ro.
Google abia aşteaptă să şteargă conturile de mail ale spamerilor.
UPDATE: contul de găzduire al spamerului a fost suspendat azi, 10 noiembrie.
Motivul ? păi spam, ce alt motiv să fie ?
Discuţia o găsiţi pe forumul găzduitorului.

Buna ziua,
Oficial pot sa dezmint faptul ca adresa de care vorbiti era generica. Siteul poseda doar doua adrese de e-mail(active). Faptul pentru care ati primit e-mail este pentru ca va aflati pe o lista care ne-a fost oferita de catre un alt gestionar de baze de date ( ale e-mailurilor userilor).
In urma unor sesizari s-a incetat livrarea mesajelor publicitare dar totusi as dori sa atrag atentia ca stafful considera ca eticheta de spam este gresit pusa deoarece:
*e-mailurile nu au fost generate automat ci de catre un operator uman care a respectat limita impusa de google de 50 de e-mailuri pe zi
*toate e-mailurile contin optiunea de dezabonare fapt ce da libertate userilor de nu mai primi mesaje in continuare ( deci nu se realizeaza fortat intoxicare publicului)
*nu se promoveaza un site cu continut comercial ci unul cu continut EDUCATIV(mai precis o arhiva in spatele careia a fost depusa o munca)
Totusi in final conducerea a renuntat la aceste e-mailuri si va multumim pentru urarea de ” stergerea a contului de e-mail” care nu a avut loc. Vom tine cont de parerea dvs. domnule Stefaniu Criste avand in vedere ca sunteti vechi in WWW. avand 4 ani la activ.
Daca totusi va simtiti nedreptatit prin primirea acelui e-mail va informez ca echipa va aduce scuzele de rigoare.
O zi buna