This blog is NOFOLLOW Free!

Archive for August, 2009

AdWords: blog şi forum în România

Tocmai am primit anuţul de lansare a celor două instrumente:

Înţeleg că doriţi ca publicitatea dvs. AdWords să fie cât mai efcientă posibil; de aceea dorim să vă prezentăm forumul de discuţii AdWords România. Acesta poate fi accesat la:


http://www.google.com/support/forum/p/adwords?hl=ro

Aici puteţi discuta despre subiecte care vă vor ajuta să vă îmbunătăţiţi performanţa contului şi profitul obţinut prin publicitatea AdWords, de exemplu:

  • Vizibilitatea anunţului: Nu pot vedea anunţul meu
  • Perfomanţa anunţului: Vreau să apar pe prima pagină a rezultatelor de căutare
  • Facturare şi plăţi: Îmi este refuzat cardul de credit
  • Rapoarte şi statistici: Numărul de conversii obţinut nu corespunde cu realitatea

Noul forum este uşor de folosit, cu un singur cont de login şi are integrată căutarea în Centrul de ajutor pentru a obţine un răspuns rapid la toate întrebările dvs. Vă puteţi chiar înregistra pentru a primi răspunsuri pe e-mail şi pentru a fi recunoscuţi pentru participare activă.

Vizitaţi azi grupul nostru de discuţii şi veţi vedea cum puteţi să vă îmbunătăţiţi performanţa contului dvs. AdWords.

De asemenea nu uitaţi să vizitaţi noul Blog AdWords România unde veţi putea citi despre ultimele noutăţi AdWords, sfaturi şi sugestii despre cum să obţineţi cea mai eficientă publicitate prin AdWords, detalii despre instrumente utile şi actualizări ale sistemului.

Blogul AdWords România poate fi accesat la:
http://adwords-romania.blogspot.com/ .

Să fie într-un ceas bun!

Alt spam de la soft-iphone.com

Am mai primit un spam ce face reclamă la
soft-iphone.ro.

Read the rest of this entry »

Blogul lui Gusa si pornografia

Ca majoritatea politicienilor ce vor să fie băgaţi în seamă, domnul Cozmin Guşă are un blog.
Adresa blogului domnului Guşă este www.cozmingusa.info.

Nu e nimic rău până aici, dar ….

Read the rest of this entry »

Spam de la colmar.ro (Arabadji Adrian)

Domeniul  colmar.ro este inregistrat de o persoana fizică, iar site-ul www.colmar.ro este găzduit la GlobeHosting.

Spam-ul pe care mi l-au trimis la o adresă personală este cel puţin futuristic.

Read the rest of this entry »

Noul val de spameri

Încep să apară hienele:

Avem solutii. Cum este posibil?

Preluari societati comerciale cu datorii in conditii avantajoase,legal prin Registrul Comertului.Rapiditate si Seriozitate:

Contact: http://www.preluarefirme.ro

Contact: preluari.firme@yahoo.com

Contact: 0768 131 891
Contact: 0720 414 747

Program de lucru: August 19, 2009
Luni – Vineri: 9:00 – 17:30

Multumim pentru intelegere
In functie de situatie, un consultant comercial se poate deplasa oriunde in tara.

Ce ziceti ?