însemnări digitale
Spam de la metanews.ro
Metanews.ro e un domeniu fără conţinut, înregistrat de agenţia imobiliară Mervani din Prahova.
Trimite spam cu oferte de profil.
Received: from ns.metanews.ro [85.186.208.53] by tango.hangarhosting.net (Axigen)
with (AES256-SHA encrypted) ESMTPS id 2D2049; Sun, 28 Jun 2009 08:45:49 +0300
Received: from ns.metanews.ro (localhost [127.0.0.1]) by ns.metanews.ro (8.13.8/8.13.8)
with ESMTP id n5S5qOkE007661 for < sales@h………..net >;
Sun, 28 Jun 2009 08:52:24 +0300
Received: (from newsletter@localhost) by ns.metanews.ro (8.13.8/8.13.8/Submit)
id n5S5qNCH007660; Sun, 28 Jun 2009 08:52:23 +0300
Date: Sun, 28 Jun 2009 08:52:23 +0300
Message-Id: < 200906280552.n5S5qNCH007660@ns.metanews.ro >
To: sales@h…………net
Subject: Cele mai noi oferte din VALEA PRAHOVEI
From: OFERTA SPECIALA < newsletter@metanews.ro >
Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-1 MIME-Version: 1.0
Şi mesajul prin care domnii cred că sunt absolviţi de vină:
DISCLAIMER: Acest mesaj NU ESTE SPAM. Contine datele noastre de identificare si instructiuni de dezabonare. V-a fost oferit din urmatoarele motive: ati solicitat primirea ofertei noastre, sunteti un client al agentiei noastre, sunteti in baza noastra de date ca urmare a unor corespondente anterioare, adresa dvs. a fost selectata dintr-o baza de date la care ati subscris, adresa dvs a fost facuta publica prin afisari cu caracter publicitar. Ne cerem scuze daca mesajul ajunge la dvs. dintr-o eroare sau daca acest e-mail nu va aduce informatii utile. In continuare, pentru a evita transmiterea pe viitor a unor mesaje nedorite, am dori sa va anuntam ca pt a va putea abona la newsletter va trebui sa trimiteti un email la adresa metanews@metanews.ro cu subiectul Subscribe si pentru a va dezabona la newsletter va trebui sa trimiteti un email la adresa metanews@metanews.ro cu subiectul Unsubscribe. Va multumim.
Raportaţi-i la SpamCop şi la abuse.ro.
| Print article | This entry was posted by gupi on June 28, 2009 at 09:48, and is filed under hangar hosting. Follow any responses to this post through RSS 2.0. You can leave a response or trackback from your own site. |
No comments yet.
Spam de la mail4biz.ro
about 2 weeks ago - 1 comment
Am primit un mesaj comercial nesolicitat (spam, adică) ce promoveaza itcstore.ro, magazin operat de Sysnet Consulting Group SRL. Spam-ul este trimis prin intermediul mail4biz.ro, “Full Service Email Marketing Provider” operat de aceeaşi companie. Am discutat telefonic cu cineva de la numărul de telefon afişat în spam, iar respectivul nu părea afectat că o să-l reclam
Maria Irimia, spameriţa de la xspy.ro
about 2 weeks ago - No comments
Nesimţirea doamnei spameriţei Maria Irimia de la xspy.ro este întrecută doar de prostie. Cam cât de prost trebuie să fii să trimiţi spam românesc cu aşa greşeli gramaticale ? Eu aş zice să vă gândiţi bine înainte de a cumpăra echipamente de la un aşa magazin. Dacă nici spamul nu sunt în stare să-l trimită
Tu cui trimiţi bancuri de la servici ?
about 1 month ago - 2 comments
Am asistat zilele acestea la o discuţie foarte interesantă despre spam şi cum ajung adresele personale să fie publicate (sau vândute) pe internet. Înainte de a căuta conspiraţii mondiale şi hackeri cu ochii mici, n-ar fi rău să vă uitaţi niţel în propriul mailbox, mai precis în “Sent Items”. Există -şi în companiile mari a
Cum face spam TermicExpert.ro
about 1 month ago - No comments
Am primit (până acum) două spam-uri prin care TermicExpert.ro îşi promovează serviciile. (apropo, cam ce servicii poate să ofere unul care se afundă până la ochi în latrina spam-ului ?). TermicExpert.ro face spam serios, de pe adrese de proxy-uri externe şi nu ratează nicio adresă. Folosesc mai multe adrese, pentru a nu fi blocaţi de
Spam de la ro2.biz
about 1 month ago - No comments
Received: from app1.webmind.nl [89.234.0.31] by tango.hangarhosting.net (Axigen) with ESMTP id 072809; Thu, 15 Jul 2010 18:00:45 +0300 Received: (qmail 620 invoked by uid 48); 15 Jul 2010 17:00:06 +0200 Date: 15 Jul 2010 17:00:05 +0200 Message-ID: <20100715150005.610.qmail@app1.webmind.nl> To: sales@XXXXXXXXXXXXXXXXXX Subject: Iti ia 5 minute sa te convingi! Un extravenit fara nici un fel de implicare
Spam bisericesc de la aliluia.ro
about 1 month ago - No comments
Foarte pios acest spam primit ieri: Va invitam sa vizitati pagina web www.Aliluia.Ro pentru a oferi impreuna lauda lui Dumnezeu. Va oferim sa ascultati gratuit muzica religioasa crestin-ortodoxa non-stop, neintrerupta de reclame si publicitate. Alaturi de postul nostru de radio aveti acces la un forum gratuit si un chat instant. Va multumim pentru intelegere si
Goliat vs David #5 (ultimul)
about 2 months ago - 13 comments
Articole anterioare: Goliat vs. David #4, Goliat vs. David #3, Goliat vs. David #2, Goliat vs. David #1. Pentru cei ce n-au citit articolele incă, iată un scurt sumar. în aprilie 2007 am primit un mesaj nesolicitat de la Urban şi Asociaţii, mesaj la care am răspuns public pe acest blog; în martie 2008, Urban
Spam de la intercontactro.com
about 2 months ago - 1 comment
Vera de la Inter Contact Group (vera@intercontactro.com) s-a gândit că poate m-ar intersa o conferinţă despre email marketing şi a trimis spam fără jenă. Disclaimer-ul de la final e mai jalnic chiar şi decât cel standard E-mailul Dvs este luat dintr-o sursa publica. Ne cerem scuze daca v-am deranjat. Daca nu doriti sa primiti pe
Lionel Mallecourt, spamerul franţuz din Bucureşti
about 4 months ago - 2 comments
În timp ce noi trimitem medici în Framţa, francezii din Românica trimit spam. Lionel Mallecourt a fondat un blog cu o idee generoasă, dar promovat cât se poate de josnic. Despre InformatiiProfesionale.ro Blogul informatiiprofesionale.ro a fost creat pornind de la ideea ca reusita sau esecul unui proiect, personal sau profesional, depinde foarte mult de resursele
Spam de la getwild.ro, pe o adresă de momeală!
about 4 months ago - 1 comment
Oare cat de prost trebuie sa fii sa trimiti spam pe o adresă declarată ca fiind momeală pentru spameri ? Acum opt zile am instalat o adresă proaspătă de email ca momeală pentru spameri, donaţie generoasă de la www.polimedia.us. Ei bine, azi am primit primul spam românesc, spam ce încearcă stângaci să promoveze www.getwild.ro. Spam-ul
