însemnări digitale
em-impact.com, traficanţii de adrese de mail
Nu ştiţi ce face em-impact.com , aşa-i ?
Nici eu nu ştiam până azi-dimineaţă, când le-am gasit spam-ul în mailbox la Google.
Domeniul em-impact.com este inregistrat in 31.ianuarie.2009 pe numele Dragos Leasa, cu adresa declarată în Bucureşti (desigur, datele pot fi false, dar asta este informaţia publică).
Spammerul trimite mesajul din USA (folosind o adresă de yahoo), ca să nu poată fi amendat conform legilor româneşti.
De-acum, când primiţi mizerii nedorite în mailbox, gândiţi-vă că poate şi em-impact.com a pus umărul.
Şi dacă mă sună vreunul de la em-impact.com să-mi spună că ce fac e legal, îl trimit niţel la www.dataprotection.ro să vadă cum stă treaba cu prelucrarea datelor personale.
Date tehnice:
Delivered-To: hxxxxxxxxxxxxxxxxx @ gmail.com
Received: by 10.204.118.199 with SMTP id w7cs164121bkq;
Thu, 26 Mar 2009 21:18:55 -0700 (PDT)
Received: by 10.151.11.19 with SMTP id o19mr3380633ybi.58.1238127534430;
Thu, 26 Mar 2009 21:18:54 -0700 (PDT)
Return-Path: < pentruaf @ tanda. livescore . com >
Received: from tanda.livescore.com ([174.133.182.170])
by mx.google.com with ESMTP id 10si1126903gxk.108.2009.03.26.21.18.53;
Thu, 26 Mar 2009 21:18:54 -0700 (PDT)
Received-SPF: neutral (google.com: 174.133.182.170 is neither permitted nor denied by best guess record for domain of pentruaf @ tanda.livescore.com) client-ip=174.133.182.170;
Authentication-Results: mx.google.com; spf=neutral (google.com: 174.133.182.170 is neither permitted nor denied by best guess record for domain of pentruaf @ tanda.livescore.com) smtp.mail = pentruaf @ tanda.livescore.com
Received: from pentruaf by tanda.livescore.com with local (Exim 4.69)
(envelope-from < pentruaf@tanda.livescore.com >)
id 1Ln3Wu-0008Gy-5W
for hxxxxxxxxxxxxxxxxxx @ gmail.com; Thu, 26 Mar 2009 23:18:52 -0500
To: hxxxxxxxxxxxxx @ gmail.com
Subject: Promoveaza-ti afacerea simplu si eficient
MIME-Version: 1.0
Content-type:text/html;charset=iso-8859-1
From: < pentru_publicitate@yahoo.com >
Message-Id: <E1Ln3Wu-0008Gy-5W@tanda.livescore.com>
Date: Thu, 26 Mar 2009 23:18:52 -0500
X-AntiAbuse: This header was added to track abuse, please include it with any abuse report
X-AntiAbuse: Primary Hostname – tanda.livescore.com
X-AntiAbuse: Original Domain – gmail.com
X-AntiAbuse: Originator/Caller UID/GID – [508 32003] / [47 12]
X-AntiAbuse: Sender Address Domain – tanda.livescore.com
X-Source: /usr/local/bin/php
X-Source-Args: /usr/local/bin/php -q /home/pentruaf/public_html/cron/maintenngance.php
X-Source-Dir: /home/pentrua
Spamcop ştie de ei, WOT de asemenea.
| Print article | This entry was posted by gupi on March 27, 2009 at 10:54, and is filed under personal. Follow any responses to this post through RSS 2.0. You can leave a response or trackback from your own site. |





about 1 year ago
Inca unu care vrea sa ne arate ca stie mai multe ca si noi; pe site-ul lui scrie “Acest email este trimis de pe un server aflat in Statele Unite ale Americii si este in conformitate cu legislatia statului american California”…cu alte cuvinte legile din RO …nu ii “plac”.
“Omu nostru” e harnic, am “descoperit” ca e afacerist si s-a ocupat de vanzari “face 2 face” :
“Pret: 120 RON
Contact: Dragos
Telefon: 0766421955
Tricou Manchester United – Nike – Nou cu eticheta
Predare personala in Bucuresti.
Yahoo: pro_fotbal”
Asteptam cu interes “viitoarele proiecte” ale omului de afaceri… eu personal sper sa aud de el ca isi desfasoara activitatea intr-un cadru restrans sub atenta observatie a gardienilor.