însemnări digitale
Soft-iphone.com, spammer precoce
Am primit azi dimneaţă un spam pe o adresă tehnică. Spammerul vrea să ne întâlnim ca să-si spele reputaţia pătată. Domeniul soft-iphone.com a fost înregistrat în 11 martie 2009 şi deja trimite spam.
Va rugam nu dati reply la acest e-mail.
Acesta este un anunt care are rolul de a va lamuri in legatura cu ce este Soft iPhone.
In primul rand la Soft iPhone nu vindem si nu cumparam “telefoane” iPhone.
Ce va oferim noi sunt urmatoarele:
- Solutii pentru a va putea instala, reinstala, actualiza, debloca sau decoda singur iphone-ul fara sa mai fiti nevoiti sa apelati la cineva.
- Peste 600 de aplicatii care se gasesc pe site la itunes. Aceste aplicatii nu sunt de tip free, ci sunt aplicatii pentru care se cer bani. Dumneavoastra le primiti gratis pe toate.
- Eliberarea iPhone-ului pentru a putea instala cydia si installer, dar si pentru a avea acces la alte cateva mii de aplicatii de genul:
- Soft pentru a face copy/paste in iphone
- Soft care va permite controlul apelurilor
- Softuri care va permite sa manipulati sms-urile
- Soft care va permite sa aveti iphone-ul in limba romana
- Soft care va ajuta sa transferati fisiere prin Bluetooth
- Soft care va ajuta sa creati foldere in iphone si sa organizati aplicatiile
- … si multe alte softuri de acest gen.
Foarte multe persoane s-au plans ca nu ar avea incredere sa ne trimita bani. Din acest motiv va oferim posibilitatea de a va intalni cu noi. Astfel veti primi toate solutiile pe loc si nu veti mai avea indoieli.
Pentru detalii complete va rugam accesati http://www.soft-iphone.com
Va multumim
Site-ul este înregistrat de World Wide Webs SRL, o firmă românească cu sediul în Berlin.
World Wide Webs
BLD Iuliu Maniu, 18-20
Brlin
DE 03570 DE
Phone: +49.0722xxxxx
Fax: +.031xxxx
Email Address:
Spam-ul este trimis de la un IP de Orange, printr-un server din Franţa (uite aşa ajung providerii de telefonie mobilă să aibă toate adresele IP publicate în blacklist-uri ca Spamcop, Abuseat sau SpamHaus.)
Delivered-To: xxxxxxxxxxxxATgmail.com
Received: by 10.86.92.10 with SMTP id p10cs50321fgb;
Sat, 21 Mar 2009 22:06:28 -0700 (PDT)
Received: by 10.210.35.5 with SMTP id i5mr2355691ebi.88.1237698387887;
Sat, 21 Mar 2009 22:06:27 -0700 (PDT)
Return-Path: < office@soft-iphone.com >
Received: from srv31.haisoft.net ( srv31.haisoft.net [80.93.82.79] )
by mx.google.com with ESMTP id 11si4888467ewy.98.2009.03.21.22.06.27;
Sat, 21 Mar 2009 22:06:27 -0700 (PDT)
Received-SPF: neutral (google.com: 80.93.82.79 is neither permitted nor denied by domain of office@soft-iphone.com) client-ip=80.93.82.79;
Authentication-Results: mx.google.com; spf=neutral (google.com: 80.93.82.79 is neither permitted nor denied by domain of office@soft-iphone.com ) smtp.mail=office@soft-iphone.com
Message-Id: <49c5c753.0b67f10a.3948.4aa5SMTPIN_ADDED@mx.google.com>
Received: (qmail 8997 invoked from network); 22 Mar 2009 06:00:25 +0100
Received: from unknown (HELO User) (93.122.233.111)
by srv31.haisoft.net with SMTP; 22 Mar 2009 06:00:25 +0100
Reply-To: <office@soft-iphone.com>
From: “iPhone Software”<office@soft-iphone.com>
Subject: Rectificari pentru Soft iPhone
Date: Sun, 22 Mar 2009 07:00:24 +0200
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain;
charset=”Windows-1251″
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000
| Print article | This entry was posted by gupi on March 22, 2009 at 11:50, and is filed under personal. Follow any responses to this post through RSS 2.0. You can leave a response or trackback from your own site. |


about 1 year ago
Proprietarul “Soft-iphone”-ului s-a gandit ca e mai usor avand un “.com” sa poate sa nu treaca toate campurile la inregistrare, sau informatii mai mult sau mai putin “aiurea”…
In baza de date RoTLD pt firma “World Wide Webs” gasim urmatoarele date:
person: Olarian Augustin
address: World Wide Webs
address: BLD Iuliu Maniu 18-20
address: 6
address: Bucuresti
address: Postal Code: 061106
address: Country: RO
address: Registration/ID Number: j40/19230/2006
address: Fiscal Code: RO19238535
phone: +0722-826-746
Cred ca cei de la iTunes “s-ar bucura” sa afle ca cineva foloseste “la liber” aplicatiile lor si le mai si distribuie.
Aviz amatorilor!
Programele/aplicatiile de genul iTunes care au o valoare de peste $1,000 intra sub jurisdictia Interpol si FBI.
Romania are semnat acordul de extradare cu USA , tara in care isi are sediul iTunes .
pentru detalii:
“Codul Penal Roman , Legea nr. 296/2001
Conventia europeana de extradare ( Anexa 2 )”
about 1 year ago
World Wide Webs e o firma de apartament, adresa nefiind inregistrata corect nici la Min Finantelor. Tipul asta, caci despre o firma cu un sg angajat vorbim, nu si-a mai trecut si apartamentul si blocul de jena sa nu-i bata careva la usa. La Fisc n-a mai fost din aprilie 2007, asa ca iti dai seama ce profesionist e. In noiembrie 2006 isi inregistra firma, iar peste cinci luni nu mai trecea pe la fisc…
about 1 year ago
Foarte bine romanianjoker, iti multumesc ca ai verificat.
Uite asa din cauza unor persoane ca spammer-ul “Soft-iphone” primim uneori un IP de la providerul de internet gata “tunat” intr-o lista de spammeri, emailurile noastre ajung in casute de spam etc, suni la providerul de internet pt un nou IP, in caz ca nu il primesti, suni la cei la care esti in lista de spam si uite asa ajungi te gandesti cu “bucurie” la ala care a avut IP-ul tau cu ceva vreme in urma si ii transmiti numai “bine”.
Oamenii trebuie sa se trezeasca la realitate si sa nu mai viseze bani nemunciti, castiguri ilicite.
MASS-MÉDIA din Ro si din toata lumea promoveaza in mare parte non valori, milionari de carton, in multe filme recente vedem cum “binele” este invins de “rau”, ca atare happy-end-ul e ceva “vechi” si “old fashion”.
E foarte greu sa iti cresti si educi bine copiii in zilele noastre, dar este datoria noastra morala sa facem cat mai mult bine si sa ne ajutam intre noi.
about 1 year ago
Am scris ieri de el. Momentan suntem in certuri si da cu dos attack in siteuri
about 1 year ago
@crow, interesant: blogul tău era vizibil dimineaţă, acum contul e suspendat.
about 1 year ago
Da Gupi, a dat DDOS timp de 2 zile pe timp de noapte, hosterul fiind nevoit sa suspende toate siteurile gazduite pe ip cu mine. A incercat si code injection. Sa vedem ce are de spus in fata politiei fiindca orange romania si rds au transmis deja logurile catre procurori si urmeaza sa vedem la cate infractiuni il mai bagam inafara de atac informatic. Looserul cand a dat cu SuperNova nu a stiut ca aia la sa MAC-ul si hostnameul ca amprenata
about 2 months ago
http://www.soft-iphone.com
Din mai multe cautari pe net am ajuns si eu pe site`ul asta! Acum nu imi merg mai multe siteuri, imi redirectioneaza siteurile catre http://www.soft-iphone.com – cum pot sa dezactivez asta fara sa dau reinstal la windows?
about 2 months ago
Ai putea incerca sa verifici fisierul
Windows\System32\drivers\etc\hosts (se deschide cu Notepad)
si sa stergi orice linii ce contin soft-iphone.
A doua solutie e sa scanezi calculatorul cu SpyBot -Search and Destroy
A treia solutie -cea mai sigura- e sa reinstalezi sistemul de operare.