Spammer ‘adevărat’ – testeweb.com
Aseara am primit un set de spam-uri ce promovau tehnica vânzării.
Mare fâs! Le-am trimis repejor la spamcop.net, la abuse.ro şi la ANC, dar ăsta e doar începutul!
De unde credeţi că veneau ?
Received: from [174.133.223.186] (helo=server2.ipvhost.ro)
by xxx.xxxxxxxx.xxxxxx with esmtps (TLSv1:AES256-SHA:256)
(Exim 4.69)
(envelope-from < [email protected] >)
id 1L0hmh-00060O-SV
for [email protected]; Thu, 13 Nov 2008 21:23:21 +0200
Received: from nobody by server2.ipvhost.ro with local (Exim 4.69)
(envelope-from < [email protected] >)
id 1L0hmL-00050G-Uk
for [email protected]; Thu, 13 Nov 2008 21:22:57 +0200
To: [email protected]
Subject: training-vanzari.ro: Cursuri de vanzari audio gratis
X-PHP-Script: www.testeweb.com/xxxxxxxxxx/xxxxx.php for 82.76.49.48
Da, exact! e o pagină pregătită pentru spam! (am modificat niţel adresa, sa nu se apuce careva de prostii).
Pagina arată cam aşa:
Domeniul ipvhost.ro este luat prin Vodafone, iar testeweb.com pare a fi al unuia ce-şi zice Ionuţ.
Serverul de pe care au fost trimise mesajele se află (deocamdată) la ThePlanet.


http://www.cyberciti.biz/tips/major-source-of-online-scams-spams.html
Hai ca se poate!