Am impresia că Imofinance se îndreaptă vertiginos spre hăul falimentului.

Altfel nu-mi explic de ce insistă cu spam-ul trimis prin Bcc, împreună cu scuzele jalnice:

Oare cât de prost trebuie să fii să invoci o lege din USA pe teritoriul României ?
Receptionarea acestui e-mail se datoreaza unuia dintre urmatoarele motive: sunteti client, partener sau colaborator al grupului nostru; sunteti in baza noastra de date ca urmare a unor corespondente anterioare; adresa dumneavoastra de e-mail a fost selectata dintr-o baza de date la care ati subscris, a fost facuta publica prin afisari cu caracter publicitar sau se regaseste in site-uri publice; ati solicitat primirea prezentului newsletter.
Apreciem si intelegem nevoia dumneavoastra de intimitate si ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns la dumneavoastra dintr-o eroare. Daca doriti sa nu mai primiti newsletter-ul de fata pe viitor, va rugam sa ne trimiteti un e-mail pe adresa: newsletter@imogrup.ro, urmand ca operatorii nostri sa elimine adresa dumneavoastra de e-mail din baza de date cu destinatari, in cel mai scurt timp.
In conformitate cu prevederile CANSPAM Act/2003 si Legea nr. 365/2002, mesajul de fata nu poate fi considerat “spam” deoarece contine atat informatiile de contact ale expeditorului cat si modalitatea de dezabonare.