Archive for June, 2008

Premiersoft.ro (alti spammeri urat mirositori)

3

Nesimtitii aia de la Premier Soft s-au gandit ca poate vreau sa licitez ceva in UE si au trimis un spam de control, promovand licitatiipublice.ro:

Ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dvs. iar daca doriti sa nu mai primiti mesaje publicitare in viitor va rugam sa trimiteti un mesaj la adresa [email protected] pentru Dezabonare. Adresa Dvs. va fi automat scoasa din baza noastra de date. Pentru a evita alte neplaceri va rugam sa precizati si adresele de e-mail alternative, care vreti sa fie scoase din baza de date, altele decat adresa de e-mail la care ati primit acest mesaj.
Acest mesaj nu se doreste a fi SPAM, deoarece contine toate datele de identificare ale expeditorului si instructiuni de dezabonare.

Apoi domnilor, de ce Pastele Dumneavoastra Matern sa ma dezabonez, daca nu m-am abonat la buletinul vostru de stiri ? Dumneavoastra aveti creierul prea mic si nu sunteti in stare sa interpretati Legea 365/2002 ? Nu scrie clar acolo ca trebuie sa aveti acceptul meu scris pentru a-mi trimite mesaje ?

Asadar, iata headerul mesajului, sa nu fie dubii:

Return-path: < [email protected] >
Envelope-to: mail.AT.dizain.ro
Delivery-date: Sat, 07 Jun 2008 15:10:01 +0300
Received: from mail.licitatiipublice.ro ([86.124.34.204] helo=colocation-premiersoft.iasi.rdsnet.ro)
by ro1.hangarhosting.net with esmtp (Exim 4.68)
(envelope-from < [email protected] >)
id 1K4xFA-0000F7-95
for mail.AT.dizain.ro; Sat, 07 Jun 2008 15:10:01 +0300
Received: from web-84bfe4989e5 [82.77.21.4] by
colocation-premiersoft.iasi.rdsnet.ro (Axigen) with ESMTPA id 2E1051; Sat, 7
Jun 2008 15:09:03 +0300
Message-ID: <20614833.7521212840554984.JavaMail.Oana@web-84bfe4989e5>
From: [email protected]
To: mail.AT.dizain.ro
Subject: Te provocam sa licitezi si in U.E!
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/mixed;
boundary=”—-=_Part_757_8520103.1212840554968″

Daca voi ma provocati sa licitez in UE, eu va provoc la o amenda din partea ANRCTI.
Spammerilor!

Vizitatorul a cautat pe internet dupa "hangarhosting spam"

În fundul gol pe net

1

Am primit recent la Hangar Hosting o vizită de la un IP (de la RDS Arad, după cum zic uneltele) şi care căutase pe Google expresia “hangar hosting spam“.

Vizitatorul a cautat pe internet dupa \

Am dat (ca la peşte) să văz dacă este ceva server web în spatele IP-ului şi … surpriză! Ditamai imprimanta laser HP3005, legată direct la IP-ul public, fără nicio măsură de protecţie!

Nimic, nicio parolă de acces! Imprimanta-n fundul gol pe internet.

Imprimanta este direct accesibila de pe internet

Pentru cine nu a lucrat cu astfel de imprimante, să vă zic ce aş fi putut face:

  • aş fi putut tipări la date şi ore aleatoare câte un document aiurea;
    (uite factura asta trebuie platita URGENT!)
  • le-aş fi putut bloca imprimanta, punând parole pe care să le ştiu doar eu
    (ce pi***da mă-sii are imprimanta asta, iar s-a blocat!)
  • aş fi putut opri imprimanta după plac;
    (băgamiaşpicioareleînimprimanta lor!)
  • … şi încă vreo câteva operaţii pe care nu le public că-s pudic

Nu are parola de acces la panoul de administrare web Nu are parola de administrare la setarile de retea
De aici se schimba parola, domnilor Acesta e meniul de tiparire peste internet

A cui e imprimanta ?
Nu sunt sigur, dar bănuiesc. Dacă citeste articolul, o să facă ce trebuie. Dacă nu, imi pare rau pentru el.

Disclaimer pentru carcotasi:
Aceasta demonstratie NU a fost o accesare neutorizata a unui sistem informatic privat.
Nu am făcut nicio modificare de sistem si am ascuns datele de acces pentru a proteja identitatea păgubosului. Pentru conformitate, am accesat sistemul de la doua adrese IP: 193.231.xxx.xx2 si respectiv 81.196.xxx.xx8

Tiberiu Bazavan, spammer căcăcios

8

Tiberiu-Adrian Bazavan din Craiova nu e la prima călcare de bec.
Am mai scris de isprăvile lui acilea.

Azi primii o scrisoare din ceea electronică, cică de la AdBrite:

Buna ziua,

Ma numesc Calin Farcas, Director Marketing la Adbrite.
Adbrite isi indreapta atentia spre domeniul online cu scopul de a ajuta intreprinzatorii in obtinerea de succese reale in mediul de afaceri romanesc.
Cu aceasta ocazie, in urma unui studiu am gasit site-ul dumneavostra.

In urma analizei am constatat ca acesta prezinta potential in vederea atragerii persoanelor interesate de serviciile dumneavostra si pe aceasta cale va propunem o Campanie de Publicitate personalizata.

O oferta actuala (ratecard)

Va stau la dispozitie daca aveti intrebari si astept cu deosebit
interes un raspuns din partea dumneavostra.


Cu respect,
Calin Farcas – Director Marketing
Dolj – CRAIOVA – Bl.M5 Sc1.Parter – ROMANIA
AdBrite – Publicitate Online ( adbrite-romania . com )

Unde credeti că e găzduit adbrite-romania.com ? În Craiova. la IP-ul 82.78.216.197

Mesajul e expediat de la b6.ro, domeniu deţinut de acelaşi Tiberiu-Adrian Bazavan.

Go to Top