Archive for February, 2008

Atac cibernetic de la ITM Vaslui ?

0

Azi am primit o notificare cum că pe unul din serverele noastre (tango), un IP a fost blocat în urma unor încercări eşuate de autentificare repetate.
Este ceva obişnuit, cam 2-3 IP-uri fiind blocate zilnic de fiecare din serverele noastre.
Altceva m-a frapat însă: IP-ul are înregistrare Reverse DNS şi asta este: itm.vaslui.ro.
(more…)

Spammer constructor se întoarce

4

Prostul nu e prost destul, dacă nu e şi fudul!
Spammerul constructor dumitru mihai a contraatacat puternic cu un mesaj plin de spume:

Daca vrei o casa foarte ieftina sau vrei sa-ti renovezi apartamentul foarte ieftin intra pe:
www.freewebs.com/caseieftinecity
www.freewebs.com/caseieftinecity/amenajariinterioare.htm
www.freewebs.com/caseieftinecity/constructiicase.htm

si sigur nu vei regreta sau suna la:
tel: 0238 539 746 te mobil: 0722 925 807

S.C.AUTOMATIZARI CONSTRUCTII INSTALATII S.R.L.
STR. STEJARULUI NR. 109
COM. PADINA JUD. BUZAU
C.P. 127410
TEL: 0238 539 746 TEL MOBIL: 0722 925 807

(more…)

Spammer constructor

19

Spammer-ul de azi e foarte special.
S-a inscris pe un forum (sau a platit pe cineva sa faca asta) de unde a cules adresele de mail si si-a trimis gunoiul la grămadă.
Spammerul se numeste Dumitru Mihai si vrea cu tot dinadinsul sa te ajute la constructia unei case sau la renovarea apartamentului.
Nu conteaza ca incalca legea atunci cand isi trimite oferta, el vrea doar sa te ajute, nu ?
(more…)

Go to Top