<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0"
	xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/"
	xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"
	xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom"
	xmlns:sy="http://purl.org/rss/1.0/modules/syndication/"
		>
<channel>
	<title>Comments on: Atentie la Kattara Consulting S.R.L.</title>
	<atom:link href="http://www.hangarhosting.info/2008/02/24/atentie-la-kattara-consulting-srl/feed/" rel="self" type="application/rss+xml" />
	<link>http://www.hangarhosting.info/2008/02/24/atentie-la-kattara-consulting-srl/</link>
	<description>însemnări digitale</description>
	<lastBuildDate>Wed, 01 Feb 2012 09:10:16 +0000</lastBuildDate>
	<sy:updatePeriod>hourly</sy:updatePeriod>
	<sy:updateFrequency>1</sy:updateFrequency>
	<generator>http://wordpress.org/?v=3.3.1</generator>
	<item>
		<title>By: bobalnul</title>
		<link>http://www.hangarhosting.info/2008/02/24/atentie-la-kattara-consulting-srl/comment-page-1/#comment-3908</link>
		<dc:creator>bobalnul</dc:creator>
		<pubDate>Wed, 16 Feb 2011 21:01:48 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.hangarhosting.info/2008/02/24/atentie-la-kattara-consulting-srl/#comment-3908</guid>
		<description>draga gupi, marimea ta, ce mai...</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>draga gupi, marimea ta, ce mai&#8230;</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: Atenţie, vă ard calculatoarele de la distanţă!</title>
		<link>http://www.hangarhosting.info/2008/02/24/atentie-la-kattara-consulting-srl/comment-page-1/#comment-3905</link>
		<dc:creator>Atenţie, vă ard calculatoarele de la distanţă!</dc:creator>
		<pubDate>Wed, 16 Feb 2011 10:12:40 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.hangarhosting.info/2008/02/24/atentie-la-kattara-consulting-srl/#comment-3905</guid>
		<description>[...] Doamna Olga a trimis comentariul inclusiv către blogul ce-l reclamă, că e mai smart, aşa că aseară am avut comedia servită gratuit.   [...]</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>[...] Doamna Olga a trimis comentariul inclusiv către blogul ce-l reclamă, că e mai smart, aşa că aseară am avut comedia servită gratuit.   [...]</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: gupi</title>
		<link>http://www.hangarhosting.info/2008/02/24/atentie-la-kattara-consulting-srl/comment-page-1/#comment-3903</link>
		<dc:creator>gupi</dc:creator>
		<pubDate>Wed, 16 Feb 2011 07:02:21 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.hangarhosting.info/2008/02/24/atentie-la-kattara-consulting-srl/#comment-3903</guid>
		<description>Olga dragă, &lt;a href=&quot;http://www.hangarhosting.info/wp-content/uploads/2011/02/oswath_olga.jpg&quot; rel=&quot;nofollow&quot;&gt;tu eşti&lt;/a&gt; asta?</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Olga dragă, <a href="http://www.hangarhosting.info/wp-content/uploads/2011/02/oswath_olga.jpg">tu eşti</a> asta?</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: OSVATH OLGA</title>
		<link>http://www.hangarhosting.info/2008/02/24/atentie-la-kattara-consulting-srl/comment-page-1/#comment-3901</link>
		<dc:creator>OSVATH OLGA</dc:creator>
		<pubDate>Tue, 15 Feb 2011 22:32:59 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.hangarhosting.info/2008/02/24/atentie-la-kattara-consulting-srl/#comment-3901</guid>
		<description>Atentie cine poate sa ma ajute http://www.hangarhosting.info site de spam 100% care apartine domnului Criste, stefaniu.criste.AT.gmail.com  (GUPI) folosind programe care ne fura mailurile din imbox si tot el striga hotii asa am vazut pe siteul dansului.
Primesc cca 6-8 spam-ui în inbox pe zi de la serverul https://www.hangarhosting.net care ii apartine, pe adresa mea de gmail.  Ce putem face în privinţa asta?  Da, mi-a ars calculatorul prin ceea ce mi-a trimis acel server intradevar aveam un PC mai vechi dar mi-am luat unul mai nou, asa ca am zis sa-l feresc de asemenea specimente precum acel GUPI de pe siteul de mai sus. Tare scârbos, dar deh…Acea persoana nu este notabila în sensul cuvantului bloger, este doar utilizator, n-a apărut la televiziune, nu s-au scris articole despre el, nu există niciun fel de surse. 
Este greu cand nu cunosti sistemul si un nenorocit ca acesta iti trimite spamuri in casuta de e-mail. La noi se obişnuieşte să nu se tina cont de ce doresc utilizatorii care odata intrati in baza dumnealui de date se sterg prin care se comfirma stergerea persoanei dar in fond sunt minciuni de al unui jegos care cunoaste sistemul informatic. Un prieten de familie mi-a spus urmatorul lucru: Ca exista programe facute special pentru a naviga si cauta adrese de email pe internet. Ele cauta in codul html text de forma nume@domeniu.de si le adauga in baza de date. Eu cred ca si domnii de pe acest site Hangar Hosting care fac lafel.</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Atentie cine poate sa ma ajute <a href="http://www.hangarhosting.info">http://www.hangarhosting.info</a> site de spam 100% care apartine domnului Criste, stefaniu.criste.AT.gmail.com  (GUPI) folosind programe care ne fura mailurile din imbox si tot el striga hotii asa am vazut pe siteul dansului.<br />
Primesc cca 6-8 spam-ui în inbox pe zi de la serverul <a href="https://www.hangarhosting.net">https://www.hangarhosting.net</a> care ii apartine, pe adresa mea de gmail.  Ce putem face în privinţa asta?  Da, mi-a ars calculatorul prin ceea ce mi-a trimis acel server intradevar aveam un PC mai vechi dar mi-am luat unul mai nou, asa ca am zis sa-l feresc de asemenea specimente precum acel GUPI de pe siteul de mai sus. Tare scârbos, dar deh…Acea persoana nu este notabila în sensul cuvantului bloger, este doar utilizator, n-a apărut la televiziune, nu s-au scris articole despre el, nu există niciun fel de surse.<br />
Este greu cand nu cunosti sistemul si un nenorocit ca acesta iti trimite spamuri in casuta de e-mail. La noi se obişnuieşte să nu se tina cont de ce doresc utilizatorii care odata intrati in baza dumnealui de date se sterg prin care se comfirma stergerea persoanei dar in fond sunt minciuni de al unui jegos care cunoaste sistemul informatic. Un prieten de familie mi-a spus urmatorul lucru: Ca exista programe facute special pentru a naviga si cauta adrese de email pe internet. Ele cauta in codul html text de forma <a href="mailto:nume@domeniu.de">nume@domeniu.de</a> si le adauga in baza de date. Eu cred ca si domnii de pe acest site Hangar Hosting care fac lafel.</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: Despre Kattara Consulting (un fel de drept la replică) &#171; Gupi</title>
		<link>http://www.hangarhosting.info/2008/02/24/atentie-la-kattara-consulting-srl/comment-page-1/#comment-3883</link>
		<dc:creator>Despre Kattara Consulting (un fel de drept la replică) &#171; Gupi</dc:creator>
		<pubDate>Fri, 21 Jan 2011 08:13:33 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.hangarhosting.info/2008/02/24/atentie-la-kattara-consulting-srl/#comment-3883</guid>
		<description>[...] Atentie la Kattara Consulting S.R.L. &#171; Gupi [...]</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>[...] Atentie la Kattara Consulting S.R.L. &laquo; Gupi [...]</p>
]]></content:encoded>
	</item>
</channel>
</rss>

