Prostul nu e prost destul, dacă nu e şi fudul!
Spammerul constructor dumitru mihai a contraatacat puternic cu un mesaj plin de spume:
Daca vrei o casa foarte ieftina sau vrei sa-ti renovezi apartamentul foarte ieftin intra pe:
www.freewebs.com/caseieftinecity
www.freewebs.com/caseieftinecity/amenajariinterioare.htm
www.freewebs.com/caseieftinecity/constructiicase.htmsi sigur nu vei regreta sau suna la:
tel: 0238 539 746 te mobil: 0722 925 807S.C.AUTOMATIZARI CONSTRUCTII INSTALATII S.R.L.
STR. STEJARULUI NR. 109
COM. PADINA JUD. BUZAU
C.P. 127410
TEL: 0238 539 746 TEL MOBIL: 0722 925 807
Bomba abia cum urmează, căci orice spammer cu fiţe are şi disclaimer!
Nota:
Acest mesaj nu este SPAM pentru ca:
In conformitate cu legea 365/2002 privind comertul electronic
mesajul a fost trimis in urma inscrierii dvs. pe site-ul nostru
www.freewebs.com/caseieftinecity/contact.htm la sectiunea
‘abonare primire reclame ‘, ne-am dat datele de contact reale,
adresa dvs de email a fost gasita pe site-urile de reclama online,
ati primit reclama noastra de la un prieten al dvs.,
ati fost recomandat de diverse site-uri de reclama online.
Ne cerem scuze daca acest email a ajuns din greseala la dvs.,iar daca
nu mai doriti sa primiti mesaje comerciale de la noi va rugam
sa ne trimite-ti un mesaj la dumitrumihai20002001@yahoo.com cu titlul
‘dezabonare primire oferte constructii’ .Va multumim anticipat ! Manager : Dumitru Mihai.
Ce să mai zic ?
La cât de insistent e spammerul constructor, mai-mai că m-aş fi înscris la ”abonare primire reclame” dar ai deaq„ ăia de la freewebs i-au închis contul. Gurile rele zvonesc că ar fi din cauză la abuz.
This website is currently not available. If you are the site owner, please contact abuse@freewebs.com regarding the status of your website.
Şi uite asta a fost povestea minunatului spammer constructor.
PS: spammere, mâine am drum prin Bucureşti; îţi pot aduce nişte plicuri şi timbre, dacă electronic nu mai merge.

4 Comments until now
In timp ce pregăteam sursa mesajului pentru raportare la http://rbl.sns.ro , nu m-am putut abţine să nu izbucnesc în râs: spammerul a trimis mesajul (printre altele) şi la următoarele adrese:
Halal spammer!
Sunt convins ca cei de la Parallels vor sa-si construiasca case in Romania
Te inseli amarnic. Tocmai pregatim o surpriza de proportii pentru toata prostimea din Romania care are computer si email . Apropo , acum avem serverul nostru si nu mai avem nevoie de altii. Pregatiti-va pentru un asalt la scara mare. ha ha ha ha ha si hi hi hi hi .
Pentru cât timp ?
Add your Comment!
Comments links could be nofollow free.