Spammer-ul de azi e foarte special.
S-a inscris pe un forum (sau a platit pe cineva sa faca asta) de unde a cules adresele de mail si si-a trimis gunoiul la grămadă.
Spammerul se numeste Dumitru Mihai si vrea cu tot dinadinsul sa te ajute la constructia unei case sau la renovarea apartamentului.
Nu conteaza ca incalca legea atunci cand isi trimite oferta, el vrea doar sa te ajute, nu ?

Este primul mesaj pe care l-am reclamat la www.efrauda.ro si sunt curios de reactia autoritatilor statului in acest sens.

Asadar, spammerul nesimţit a trimis asta:

Delivered-To: hangarhosting.AT.gmail.com
Received: by 10.140.173.12 with SMTP id v12cs232044rve; Fri, 8 Feb 2008
03:21:25 -0800 (PST)
Received: by 10.86.62.3 with SMTP id k3mr11588878fga.8.1202469684080; Fri,
08 Feb 2008 03:21:24 -0800 (PST)
Return-Path: < dumitrumihai20002001@yahoo.com >
Received: from web51007.mail.re2.yahoo.com (web51007.mail.re2.yahoo.com
[206.190.38.138]) by mx.google.com with SMTP id
e20si12912048fga.1.2008.02.08.03.21.22; Fri, 08 Feb 2008 03:21:24 -0800
(PST)
Received-SPF: pass (google.com: domain of dumitrumihai20002001@yahoo.com
designates 206.190.38.138 as permitted sender) client-ip=206.190.38.138;
DomainKey-Status: good (test mode)
Authentication-Results: mx.google.com; spf=pass (google.com: domain of
dumitrumihai20002001@yahoo.com designates 206.190.38.138 as permitted
sender) smtp.mail=dumitrumihai20002001@yahoo.com; domainkeys=pass (test
mode) header.From=dumitrumihai20002001@yahoo.com
Received: (qmail 96003 invoked by uid 60001); 8 Feb 2008 11:21:21 -0000
DomainKey-Signature: a=rsa-sha1; q=dns; c=nofws; s=s1024; d=yahoo.com;
h=X-YMail-OSG:Received:Date:From:Subject:To:MIME-Version:Content-Type:Content-Transfer-Encoding:Message-ID;
b=WQ2o+TH5W9vpYhZG3/Sy9M8v5rfbRb0nElxED0D5cB7Hq4oibJMiJZiDyw
z8uHc9wtBYAFKLIz2sPlbCJFURkEjaHqYQOjpWJ4XlA/mD72fGT/aeSIu/Rb9YcV3H
+5Mb6p9GC6QYw2xrjODrcURxkRAC5W5cbpZ0ugAqyhPWckw=;
X-YMail-OSG:
t1Ji.qgVM1lu8y1N8Iy8uOzeWbUnEKC9PUwP4pZ2GJqx6Xcp
6tdD2QsAki2G_VSa_7BfAAX97Y8que3XLWeepB1qbH8
TrJ_89p43cQgKLbF2PC5FL16HNJyNO.0KJ1ZV8gRP0IxN1RfoP_Gt6auAET88
Received: from [89.34.218.107] by web51007.mail.re2.yahoo.com via HTTP;
Fri, 08 Feb 2008 03:21:21 PST
Date: Fri, 8 Feb 2008 03:21:21 -0800 (PST)
From: dumitru mihai < dumitrumihai20002001@yahoo.com >
Subject: Vrei o casa ieftina? Vrei sa-ti renovezi apartamentul ieftin?
To: { adrese email }
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/mixed; boundary=”0-38437080-1202469681=:93749″
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Message-ID: <822362.93749.qm@web51007.mail.re2.yahoo.com>

–0-38437080-1202469681=:93749
Content-Type: multipart/alternative; boundary=”0-1435486443-1202469681=:93749″
–0-1435486443-1202469681=:93749
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-1
Content-Transfer-Encoding: 8bit

Citeste cu atentie atasamentele pdf sau intra pe www.freewebs.com/caseieftinecity si sigur o sa ne contactezi. tel: 0722 925 807

Cu multa stima ! Manager : Dumitru Mihai

Dumitru Mihai e din comuna Padina, jud. Buzau.
Firma spammer-ului Dumitru Mihai se numeşte S.C. AUTOMATIZARI CONSTRUCTII INSTALATII S.R.L.

A, inca ceva: oferta lui de case la cheie mi se pare o hoţie curată.
Am discutat cu prieteni din branşă şi preţurile sunt mult mai mici.