Nici nu m-am dezmeticit bine după Crăciun şi Anul Nou că hop, am primit un mesaj nesolicitat.
Spam trimis de imanager.ro, un site care nici nu ştiam că există.

De unde oare ştie managerul de la imanager.ro că eu îi doresc produsele ?
Ce încredere mai pot avea într-un potenţial partener de afaceri care încalcă legea ?

Atât spamcop.net, cât şi rbl.sns.ro au primit cu dragoste această nouă dovadă a IQ-ului subunitar.

Return-path: < [email protected] >
Envelope-to: XXXXXXXXXAThangarhosting.net
Delivery-date: Sat, 05 Jan 2008 17:53:41 +0200
Received: from [78.96.145.108] (helo=lance-2) by lima.hangarhosting.net
with esmtp (Exim 4.68) (envelope-from < [email protected] >) id
1JBBL0-0001Ri-Aq for XXXXXXXAThangarhosting.net; Sat, 05 Jan 2008 17:53:41
+0200
Date: Sat, 5 Jan 2008 17:53:17 +0200
From: “” < [email protected] >
To: “HANGAR HOSTING SRL” < XXXXXXAThangarhosting.net>
Subject:
Message-id: < 5181753$36C41EE1$F5C3A3A0@lance-2 >
MIME-version: 1.0
X-Mailer: GreenMail
Content-Type: multipart/alternative; boundary=”—-=_NextPart_000_0007_69C28626.F3C3A3A5″
X-Priority: 3
X-MSMail-priority: Normal
X-Spam-Status: No, score=4.7
X-Spam-Score: 47
X-Spam-Bar: ++++
X-Spam-Flag: NO
X-Evolution-Source: pop://[email protected]/