Odată cu lansarea totală a serviciilor PayPal şi la noi, mă gândesc că n-ar fi rău să ştiţi despre o ofertă excelentă pentru startul într-o afacere de web-hosting:
Modernbill 5.* gratuit!

Modernbill este unul din cele mai puternice sisteme de automatizare a plăţilor şi serviciilor de găzduire. Ştie să lucreze cu o mulţime de panouri de control, foloseşte o grămadă de procesatori de plăţi şi se descurcă foarte bine cu câţiva dinre cei mai mari registrar-i de domenii internet. În plus, are un API extensibil, ceea ce îi conferă posibilităţi de extindere limitate doar de imaginaţia dezvoltatorilor.

Versiunea 5.2.1-2 (cea mai recentă la data acestui articol) se îndreaptă clar spre nivelul de stabilitate care îi permite lansarea în producţie. Pentru a veni în întâmpinarea cererilor clienţilor, Modernbill a lansat o ofertă greu de refuzat: Modernbill 5.* gratuit!
Limitarea este dată de numărul de clienţi: maxim 10; oricum, odată sistemul bine implementat, la atingerea numărului de 10 clienţi nu veţi avea nicio problemă în a trece la o licenţă comercială.

Pentru a beneficia de licenţa Modernbill gratuită, vă rugăm să ne contactaţi.