Când e vorba de inventivitate orientată spre limita (şi ocolirea) legii, eu cred că noi românii suntem un popor hărăzit. Nu există barieră şi oprelişte care să nu fie încercată sau chiar forţată.

Aşa şi cu SPAM-ul.
Nu de mult am primit o invitaţie interesantă.
Invitaţia este de la PLC Corporation Grup; domnul Liviu Popa însă nu e prost, şi nu trimite invitaţiile direct, căci ar avea o rată de refuz şi/sau raportare de spam destul de mari. Aşa că face un grup la yahoogroups.com (grupul a fost fondat in 22 februarie 2007), adună adrese de email şi le trimite invitaţii din acel grup.

Bineînţeles, adresa pe care am primit invitaţia nu este folosită în corespondenţă iar numărul de fax furnizat e ocupat tot timpul (am vrut să răspund oficial).

Domnule Liviu Popa, mă doare în cot de oferta PLC Corporation Grup.

magazin@plccorp.ro has invited you to join plccorporation
[http://groups.yahoo.com/group/plccorporation/] on Yahoo! Groups,
the best way to discover and share information and advice with others. All for free.

A personal invitation from magazin@plccorp.ro:

Buna ziua

Va invitam sa va inscrieti ca membru al comunitatii PLC Corporation Grup.

PLC Corportion Grup este o companie infiintata in 2004, avand ca principala activitate importul, distributia si service-ul echipamentelor IT si al echipamentelor de telecomunicatii. Produsele comercializate de compania noastra cuprind o gama variata de Calculatoare (PC, notebook, servere, tablet PC, handheld), Monitoare, Imprimante (HP, Canon, Brother, etc), Copiatoare (Canon, Xerox), Retelistica (active si pasive), Componente, Telecomunicatii, Consumabile (cartuse, riboane, hartie, etc), Periferice, Software, Accesorii, Audio, Foto, Video, Servicii, Telefoane GSM, Iluminat.